Pizza hytten konkurs

Pizza Hytten er gået konkurs – Ekstra Bladet

Pizza Hytten er gået konkurs – Ekstra Bladet

1. apr. 2021 — Pizza Hyttens restauranter i Aarhus og København lukker som følge af konkursen.

Pizza Hyttens restauranter i Aarhus og København lukker som følge af konkursen

Glædelig nyhed: Pizza Hytten genåbner i Aarhus – MigogAarhus

Pizza Hytten genåbner i Aarhus

12. apr. 2021 — Ikke alle restauranter gik konkurs. Pizza Hytten har åbnet den ene restaurant efter den anden, og de er i dag oppe på hele 10 restauranter rundt …

Restaurantkæden Pizza Hytten måtte den 31. marts meddele, at flere af deres restauranter, herunder alle fire i Aarhus, var gået konkurs på grund af corona og manglende adgang til hjælpepakkerne.

Efter flere måneder med slukket lys og låst dør: Pizza Hytten …

Efter flere måneder med slukket lys og låst dør: Pizza Hytten åbner igen

15. feb. 2022 — I februar 2021 åbnede Pizza Hytten på Torvet i Horsens. I april 2021 gik hele den aarhusianske Pizza Hytten-kæde konkurs. Kæden blev dog reddet.

Siden november har pizzaovnen stået stille i Pizza Hyttens restaurant i Horsens. Men nu har hovedkæden overtaget forretningen og planlægger at åbne stedet igen, inden du kan nå at stave til gorgonzola.

Lukket igen-igen: Nu er kendt pizzeria i Horsens konkurs

Lukket igen-igen: Nu er kendt pizzeria i Horsens konkurs | ugeavisen.dk

14. nov. 2022 — Det er tilsyneladende slut med at få pizza fra Pizza Hytten i Horsens, da selskabet bag det lokale pizzeria er gået konkurs.

Der har i en periode været lukket og slukket hos Pizza Hytten på Torvet, og nu har Retten i Horsens taget selskabet bag restauranten under konkursbehandling.

Restaurantkæden Pizza Hytten er gået konkurs – Finans

Restaurantkæden Pizza Hytten er gået konkurs

31. mar. 2021 — Den kendte restaurantkæde Pizza Hytten er gået konkurs. · Qasem Ziar har drevet Pizza Hytten gennem Food Alien-koncernen, der også stod bag den …

Pizza Hyttens restauranter i Aarhus og København lukker som følge af konkursen.

Lukket igen-igen: Nu er kendt pizzeria i Horsens konkurs

Lukket igen-igen: Nu er kendt pizzeria i Horsens konkurs | hsfo.dk

14. nov. 2022 — Der har i en periode været lukket og slukket hos Pizza Hytten på Torvet, og nu har Retten i Horsens taget selskabet bag restauranten under …

Der har i en periode været lukket og slukket hos Pizza Hytten på Torvet, og nu har Retten i Horsens taget selskabet bag restauranten under konkursbehandling.

Pizza Hytten går konkurs | BT Erhverv

Pizza Hytten går konkurs | BT Erhverv – www.bt.dk

31. mar. 2021 — Restaurantkæden Pizza Hytten er gået konkurs. Det skriver erhvervsmediet Finans.dk. »Det er corona, der er årsagen.

Restaurantkæden Pizza Hytten er gået konkurs.

Pizza Hytten Sønder Alle Under Konkurs – 41221313 – Aarhus C

Proff.dk giver dig firmainformation om Pizza Hytten Sønder Alle Under Konkurs, 41221313. Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, …

Har to restauranter i Aalborg: Pizza Hytten er gået konkurs

31. mar. 2021 — Restaurantkæden Pizza Hytten, der har to restauranter i Aalborg, er gået konkurs. Det skriver erhvervsmediet Finans.dk. “Det er corona, der er …

Pizza Hytten lukker i København og Aarhus (2021) – MigogKBH

Pizza Hytten lukker i København og Aarhus (2021)

1. apr. 2021 — Restaurantkæden Pizza Hytten, der blandt andet har en restaurant i Carlsberg Byen samt fire restauranter i Aarhus, er gået konkurs.

Restaurantkæden Pizza Hytten, der blandt andet har en restaurant i Carlsberg Byen samt fire restauranter i Aarhus, er gået konkurs. Det skriver erhvervsmediet Finans.

Keywords: pizza hytten konkurs