Lækat fakta

Lækat (Mustela erminea) | skoven-i-skolen.dk

Lækatte er meget lette, små pattedyr. Kroppen er meget slank og langstrakt, som hos andre dyr af Mårfamilien. Fordelen ved kropsbygningen er, at den er et af de …

Lækat – Miljøstyrelsen

Lækat

Lækatten har næsten samme størrelse som rotten, langstrakt krop, fladt hoved, mørkebrune små øjne . Halsen er lang, halen er halvt så lang som kroppen.

lækat – Naturhistorisk Museum

Læs om Lækat i Naturbasen – Danmarks Nationale Artsportal. … Lækat · Foto: jens veilgaard vendelbo · Fakta · Artsfund · Artsbilleder · Debat.

Lækat – Naturporten

En lækat er et lille rovdyr, der findes over det meste af Danmark. Lækattens pels skifter farve med årstiderne. Læs flere facts om lækatten her.

Lækat – Wikipedia, den frie encyklopædi

Leksikon artikel om Hermelin (Lækat) med fakta, billeder, video, quizzer, opgaver og kopiark til undervisning. Gode links til videre arbejde med …

Hermelin eller lækat – information og facts om dette dyr

30. aug. 2022 — Halespidsen er sort. Lækatten er det eneste danske pattedyr med hvid vinterdragt. Faktaboks. Etymologi: 1. led i ordet lækat er læ …

Lækat (Mustela erminea) – Naturbasen

Læs om Lækat i Naturbasen – Danmarks Nationale Artsportal. Her er billeder, udbredelseskort, observationer, levesteder, rødliste og meget mere.

En lækat vejer 225 gram – Læs mere om lækatten her

En lækat er et lille rovdyr, der findes over det meste af Danmark. Lækattens pels skifter farve med årstiderne. Læs flere facts om lækatten her.

Lækat (Hermelin) – Asimi

lækat – Den Store Danske – lex.dk

Keywords: lækat fakta