Frihedsgudinden fakta

11 fantastiske fakta om Frihedsgudinden ‹ GO Blog

11 fantastiske fakta om Frihedsgudinden ‹ GO Blog | EF Blog Danmark

1. jul. 2019 — De fleste ved, at Frihedsgudinden står på en ø i havnen i New York City. Mange er dog overraskede over at høre, at øen faktisk blev opkaldt …

Vi har samlet 11 fantastiske fakta om Frihedsgudinden. Frihedsgudinden er et af de mest berømte vartegn i verden. Læs mere her:

Frihedsgudinden – Wikipedia, den frie encyklopædi

Foruden at være en af New Yorks mest berømte turistattraktioner er hun også kendt fra film som Abernes Planet og Ghostbusters. Hun står på Liberty Island og i …

Frihedsgudinden – Den Store Danske – lex.dk

Frihedsgudinden | lex.dk – Den Store Danske

Frihedsgudinden er en kæmpe statue af kobber og jern ved indsejlingen til New York Citys havn. Den vejer 200 ton, er 46 meter høj og placeret på en 47 meter høj sokkel. Frihedsgudinden er et amerikansk nationalmonument og en af USA’s største turistattraktioner med mere end 4 millioner besøgende om året. .

Frihedsgudinden – Leksikongen

Frihedsgudinden er et amerikansk nationalmonument og en kæmpe turistattraktion både for amerikaner og udenlandske turister. Statuen står som et symbol på frihed.

Frihedsgudinden – den uønskede gave fra Frankrig

Frihedsgudinden – den uønskede gave fra Frankrig | Historienet.dk

Hvordan endte Frihedsgudinden i New York, selvom USA ikke ønskede den? Her er alle facts og den fulde historie om Statue of Liberty.

5 sjove fakta om Frihedsgudinden – City Experiences

5 sjove fakta om Frihedsgudinden – Byoplevelser forankret hos Hornblower

Ingen tur til New York er komplet uden at besøge en af New Yorks mest berømte seværdigheder: Frihedsgudinden. Mange ved, at statuen var en gave fra Frankrig, og at den i mange år har fungeret som et frihedens fyrtårn for ankommende immigranter.

8 fakta om Frihedsgudinden, som du skal vide, før du tager …

8 fakta om Frihedsgudinden, som du skal vide, før du tager af sted

Hvis du læser disse fakta om Frihedsgudinden før dit besøg, vil du få en dybere forståelse for dette mesterlige kunstværk, der er et amerikansk ikon.

Guide til Frihedsgudinden: Et must-see i New York

Frihedsgudinden bør være på ens to do-liste, når man er i New York. Læs her historien bag, og fakta om, den imponerende dame.

Frihedsgudinden – information om billetter, priser og fakta

Læs alt om Frihedsgudinden før dit besøg i New York. Book din rejse til New York på Apollorejser.dk

Keywords: frihedsgudinden fakta