Fakta selvtest

Den store guide til Corona selvtest / Covid19 hjemmetest

I forbindelse med Corona og COVID 19 blev selvtest en vigtig del af smittebegrænsningen. Læs vores overblik over de forskellige typer af tests her.

Covid-19 kviktest – selvtest | Coop.dk MAD

Vi leverer i hele Danmark* fra kun 14 kr. *undtagen ikke-brofaste øer. Kontakt kundeservice. Mandag 07:00 – 21:30. Tirsdag-fredag 07:00 – 20:30.

Typer af test du kan bruge – COVID-19 – Sundhedsstyrelsen

I fakta finder du blandt andet mad idéer, over 200 økologiske varer, friskbagt brød og kager, samt en masse frisk frugt og grønt. Find de gode tilbud her!

Køb Corona selvtest/hjemmetest til næsen – Falck

Typer af test du kan bruge – COVID-19 – Sundhedsstyrelsen

8. dec. 2022 — En hurtigtest (også kaldet bl.a. antigentest, kviktest eller lyntest samt selvtest eller hjemmetest) registrerer virusproteiner i en prøve ved …

Der findes flere typer af test for covid-19. Uanset hvilken type test du bruger, så husk at testsvaret kun giver et øjebliksbillede af, om du er eller ikke er smittet. Derfor anbefales du fortsat at følge de smitteforebyggende råd, også hvis din test er negativ.

Covid-19 hjemmetest – Se udvalg og køb online hos Matas

Hvornår anbefales test for covid-19? – Sundhedsstyrelsen

14. dec. 2022 — Alkohol · Fakta om alkohol · Fakta om alkohol · Nøgletal om alkohol … eller vælge at tage en hurtigtest (herunder også selvtest).

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at man lader sig teste i situationer, når det kan have betydning for behandling af covid-19.

Tjek selv: Er din hjemmetest på listen over anbefalede?

Køb CE-godkendt Corona selvtest/hjemmetest og slip for køen | Falck

Kendt fra Falcks testcentre. Nu kan du købe Corona /Covid-19 hjemmetest / selvtest – så kan du teste dig selv hjemme. Læs mere og køb selvtesten her.

Instruks til covid-19 selvtest på institutioner – Sundhedsstyrelsen

Covid-19 hjemmetest – Se udvalg og køb online hos Matas

Vores hjemmetest er CE-godkendt til privatbrug, så du selv kan teste uden sundhedsfagligt personale. Det er dog ikke den samme test, som anvendes af …

Guide: Sådan bruger du Boson COVID-19 hjemmetest

9. dec. 2021 — Vi guider til, hvordan du bruger en Boson COVID-19 hjemmetest, vil du vil selvteste for coronavirus.

Vi guider til, hvordan du bruger en Boson COVID-19 hjemmetest, vil du vil selvteste for coronavirus.

Tjek selv: Er din hjemmetest på listen over anbefalede? | Danske Bioanalytikere – dbio

15. feb. 2022 — På den baggrund anbefaler den norske organisation 11 ud 17 selvtest for covid-19, som findes på det norske marked i januar 2022. Én test …

Det norske kvalitetsorgan Noklus har set nærmere på en række hjemmetest for covid-19, og anbefaler 11 ud af 17. En anbefaling er baseret på dokumentation, som er uafhængig af producent og leverandør.

Instruks til covid-19 selvtest på institutioner – Sundhedsstyrelsen

29. apr. 2022 — Instruks til sundheds-, ældre- og plejepersonale ved brug af selvtest på plejehjem, botilbud og andre institutioner.

Instruks til sundheds-, ældre- og plejepersonale ved brug af selvtest på plejehjem, botilbud og andre institutioner.

Keywords: fakta selvtest